Lindelof je problem, Junajted nalazi novog partnera kapitenu?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 15:35

Lindelof je problem, Junajted nalazi novog partnera kapitenu?

Šveđanin na meti kritika od samog dolaska.

Rajan Gigs je savetovao svoj klub po pitanju pojačanja. Velšanin je preporučio sunarodnika iz Svonsija, jasno je da Junajted neće stati tu.

Kris Smoling se izvesno neće vratiti na "Old Traford", Roho je u Argentini, Džons odavno ne figuruira kao igrač za startnih jedanaest. Megvajer je došao prošlog leta te je on siguran, ali po pisanju engleskih medija Lindelof nije.

Šveđanin je bio glavni partner Megvajeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom sezone, ali i dalje ne uliva sigurnost.

Klub iz Mančestera već neko vreme prati akademca Real Valjadolilda Mohameda Salisu.

Štoper poreklom iz Gane je ove sezone odigrao 27 utakmica u Primeri. Ukoliko Junajted pozove Španci ne bi mogli da ga zadrže, cena mladog štopera se procenjuje na oko 12 miliona evra po analizi transfermarkta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.