Junajted krade Realu pojačanje i pravi strašan tandem sa Brunom?

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 11:18

Junajted krade Realu pojačanje i pravi strašan tandem sa Brunom?

Da li je ovo pravo pojačanje za neki novi Mančester Junajted?

Kako prenosi holandski Telegraf, Doni van de Bek je odjednom bliži Mančester Junajtedu nego Real Madridu.

Real Madrid je bio u intenzivnim pregovorima sa Holanđaninom još prošlog leta, ali je tada odlučio da postigne pakt sa Ajaksom i da ostane još godinu dana, pa da ovog leta ode po ceni od 50 miliona evra gde god poželi.

Sve vreme se spekulisalo da će Real Madrid dovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo Van de Beka umesto Pola Pogbe, koji je preskup, ali Florentino Perez okleva i to su u Junajtedu prepoznali kao znak da krenu u ofanzivu.

Junajted je navodno već kontaktirao Van de Bekove predstavnike oko ličnih uslova, dok Ajaks neće praviti problem ukoliko neko plati  50 miliona evra.

Van de Bek bi sigurno bio idealan parnjak sa Brunom Fernandešom, koji je eksplodirao po dolasku na Old Traford u zimskom prelaznom roku.

Van de Bek je inače dete Ajaksa, prošao je sve mlađe kategorije najjače škole u Evropi, a za prvi tim je odigrao čak 175 utakmica, uz 41 gol i 34 asistencije, a ima samo 23 godine.

Samo je još pitanje da li bi eventualni dolazak Van de Beka značio i definitivni rastanak sa Polom Pogbom, koji se još uvek nada ponudi Real Madrida ili nekoj trampi sa Juventusom, dok nije isključen ni PSŽ...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Real ušao u trku za "rosonerom", kada važi klauzula od 50 miliona?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Da li će "San Siro" uspeti da odoli ponudama...Ismael Benaser je definitivno jedan od traženijih igrača ove sezone...Alžirac je prošlog leta došao u Milan iz Empolija, "rosoneri" su platili oko 16 miliona za usluge veznog igrača a već sada se spekuliše o njegovom odlasku. Kao zainteresovani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.