I Real ušao u trku za rosonerom, kada važi klauzula od 50 miliona?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 18:31

I Real ušao u trku za "rosonerom", kada važi klauzula od 50 miliona?!

Da li će "San Siro" uspeti da odoli ponudama.

Ismael Benaser je definitivno jedan od traženijih igrača ove sezone.

Alžirac je prošlog leta došao u Milan iz Empolija, "rosoneri" su platili oko 16 miliona za usluge veznog igrača a već sada se spekuliše o njegovom odlasku. Kao zainteresovani se pominju Mančester Siti i PSŽ, ali po pisanju italijanskih medija i Zidan prati igre Alžirca.

Pominjala se klauzula od 50 miliona evra, ali ona neće važiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u narednom prelaznom roku već na leto 2021. godine.

Milan računa na igrača, informacije iz kluba jesu da Benaser nije na prodaju. Tako će pobrojani velikani morati da sačekaju narednu godinu ukoliko žele da dovedu veznog igrač na lakši način.

Klauzula takođe obavezuje da se iznos od 50 miliona isplati u jednom, dakle bez rata i drugih mesečnih plaćanja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.