Januzaj potpisao petogodišnji ugovor sa Sosijedadom

Izvor: RTS, 13.Jul.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj potpisao petogodišnji ugovor sa Sosijedadom

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj potpisao je petogodišnji ugovor sa Real Sosijedadom, saopštio je engleski klub.

Uprava Junajteda obavestila je 22-godišnjeg Belgijanca da trener Žoze Morinjo na njega ne računa i da može da potraži novi klub.
Januzaj se vratio sa neuspešne pozajmice u Sanderlendu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a nije u ekipi koja će ići na turneju po SAD.
Junajted nije objavio detalje ugovora, a britanski mediji naveli su da je transfer vredan oko devet miliona funti.
Januzaj je kao 16-godišnjak došao na Old Traford iz Anderlehta, a za prvi tim engleskog kluba debitovao je 2013. godine kod trenera Dejvida Mojsa.
Za Junajted je odigrao 63 utakmice i postigao pet golova, a igrao je još na pozajmici za Borusiju iz Dortmunda.
Njegov ugovor sa Mančester junajtedom istekao bi 2018. godine.
Real Sosijedad je prošlu sezonu u španskom prvenstvu završio na šestom mestu i igraće ove sezone u Ligi Evrope.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo - Konte dobija novog vezistu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017

Izgleda da je Čelsi nadomak drugog velikog letnjeg pojačanja...Čelsi je prelazni rok otvorio angažovanjem Vilija Kabaljera, koji je došao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem...Nakon njega, na "Stamford Bridž" je stigao i novi štoper, doveden je Antonio Ridiger...

Nastavak na Sportske.net...

Junajted prodao Januzaja Baskima za 10 miliona

Izvor: B92, 13.Jul.2017

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj potpisao je petogodišnji ugovor sa Real Sosijedadom..Uprava Junajteda obavestila je 22-godišnjeg Belgijanca da trener Žoze Murinjo na njega ne računa i da može da potraži novi klub...Januzaj se vratio sa neuspešne pozajmice u Sanderlendu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.