Gotovo - Konte dobija novog vezistu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Konte dobija novog vezistu!

Izgleda da je Čelsi nadomak drugog velikog letnjeg pojačanja.

Čelsi je prelazni rok otvorio angažovanjem Vilija Kabaljera, koji je došao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem.

Nakon njega, na "Stamford Bridž" je stigao i novi štoper, doveden je Antonio Ridiger iz Rome za 34 miliona funti, ali je jasno da je to samo početak uzbudljivog prelaznog roka u redovima "Plavaca".

Sada je uprava Čelsija dogovorila još jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačanje, kako prenose ugledni britanski mediji "Tajms" i "Skaj Sports" Tijemu Bakajoko će u narednih 48 sati postati fudbaler Čelsija.

Uprava tima iz Londona se dogovorila sa "Kneževima" oko obeštećenja, na račun šampiona Francuske trebalo bi da legne 40 miliona funti (oko 45 miliona evra).

Dakle, još jedna letnja saga je završena, Bakajoko je odavno na radaru Čelsija, a nedavno se pojavila priča da bi mogao da završi u Mančester junajtedu.

Ipak, kao što je prvobitno najavljeno, francuski fudbaler će karijeru nastaviti na "Stamford Briždu".

Ostaje da Bakajoko obavi lekarske preglede, pre nego što i zvanično postane novi igrač "Plavaca".

BREAKING: @ChelseaFC agree fee of £40m with @AS_Monaco for midfielder @TimoeB08 - Sky sources. #SSNHQ pic.twitter.com/7Lx6aUnwcN

— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) 13. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola plaća preko 100 miliona za dva sjajna defanzivca!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017

Kako prenose engleski mediji, Mančester siti je napravio veliki napredak u pregovorima sa Monakom, kao i sa Totenhem Sparsima..."Građani" su ovog leta angažovali Edersona Moraeša iz Benfike, kao i Bernarda Silvu iz Monaka...Sada bi ponovo mogli da pazare na "Luju drugom", kako su u poodmakloj fazi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.