Izgleda da je gotovo, Klopu neće biti ispunjena želja!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je gotovo, Klopu neće biti ispunjena želja!

Uprava Liverpula je navodno bila spremna da ponovo obori rekord kluba kada su transferi u pitanju, ali nemački klub se ne predaju ni pred ogromnim novcem.

Fudbalski klub Lajpcig ne želi ovog leta da proda Liverpulu svog igrača Nabija Keitu, preneli su danas britanski mediji.

Trener Liverpula Jirgen Klop želi da dovede 22-godišnjeg vezistu na "Enfild", a uprava "crvenih" spremna je da obori svoj rekord po pitanju transfera kako bi ga dovela, preneo je "Gardijan". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šuškalo se da Nemci traže 80 miliona evra, a navodno je uprava "Redsa" toliko bila i spremna da ponudi.

Lajpcig ipak ne želi da proda igrača koji je bio jedan od najboljih prošle sezone, u kojoj je klub zauzeo drugo mesto u Bundesligi, ni po koju cenu.

Sportski direktor Lajpciga Ralf Rangnik u više navrata je rekao da Keita neće biti prodat ovog leta, pošto klub želi dobro da se predstavi u Ligi šampiona, a to je, navodno, ponovio i u sredu, kada su predstavnici Liverpula kontaktirali nemački klub povodom transfera.

Keita bi, ako želi da pređe u Liverpul, morao da traži od kluba da ga stavi na transfer listu.

Tokom letnjeg prelaznog roka Liverpul je doveo Mohameda Salaha iz Rome i Dominika Solankea iz Čelsija.

"Radimo najbolje što možemo. Potpuno smo posvećeni poslu i zadovoljni smo kako nam ide za sada. Da li su navijači nervozni? Žao mi je, ja tu ne mogu ništa. Ja nisam nervozan, možda je to prava poruka. Imamo vremena do 31. avgusta. Ponekad je za neke stvari potrebno vreme. Transfere obavljamo zato što su nam potrebni, a ako ih nema, znači da nam ne trebaju", rekao je Klop.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajpcig ne dâ Kejtu Klopu

Izvor: B92, 13.Jul.2017

Fudbalski klub Lajpcig ne želi ovog leta da proda Liverpulu svog igrača Nabija Kejtu...Menadžer Liverpula Jirgen Klop želi da dovede 22-godišnjeg vezistu na Enfild, a uprava "crvenih" spremna je da obori svoj rekord po pitanju transfera kako bi ga dovela, prenosi Gardijan...Lajpcig ne želi da proda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.