JUNAJTED NIJE BIO PRVA OPCIJA: Di Marija želeo u Grad svetlosti

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAJTED NIJE BIO PRVA OPCIJA: Di Marija želeo u Grad svetlosti

Sada već novi fudbaler Mančester Junajteda Anhel di Marija nedavno je izjavio da nije uopšte razmišljao kada je stigla ponuda sa Old Traforda i da je došao u jedan od najvećih klubova na svetu, međutim očigledno da ima još klubova koje Argentinac smatra velikima.

- Di Marija je više od svega želeo da dođe u Pari Sen Žermen, ali i da nemamo problema sa finansijskim fer-plejom ne bismo potpisali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovor sa njim, rekao je prvi čovek Svetaca Naser Al Kelaifi.
Transfer Anhela di Marije iz Reala u Mančester Junajted koštao je engleski klub neveorvatnih 60 miliona funti čime je oboren rekord u Premijer ligi, a klub sa Old Traforda je u ovom prelaznom roku potrošio preko 150 miliona na dovođenje novih igrača među kojima je i Radamel Falkao.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Partizan gubi štopera bez nadoknade?


MUNDOBASKET: Srbija danas odmerava snage sa Brazilom


BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U HRVATSKOJ: Rijeka je bila najbolje rešenje





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima neka tajna veza između Junajteda i Reala!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014, 08:19

Slavni engleski i španski klub godinama unazad usko su povezani kada su u pitanju transferi fudbalera..Oba tima su rekorderi po broju titula u domaćem šampionatu, znaju kako se osvajaju i evropski trofeji, godinama se smenjuju na listi najbogatijih klubova, a kada god na red dođu transferi i prelazni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Junajted nastavlja da rasipa: Spremili novac za vezistu Rome u januaru!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014

Iako su tokom leta srušili sve transfer rekorde, čelnici Junajteda će ovu praksu nastaviti i tokom zime..Prelazni rok tek što je završen, a već je krenula licitacija sa imenima fudbalera koji bi mogli da obeleže transfere u januaru. Prvi koji se izdvojio jeste vezista Rome Kevin Strotman za kojeg...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.