Junajted nastavlja da rasipa: Spremili novac za vezistu Rome u januaru!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted nastavlja da rasipa: Spremili novac za vezistu Rome u januaru!

Iako su tokom leta srušili sve transfer rekorde, čelnici Junajteda će ovu praksu nastaviti i tokom zime

Prelazni rok tek što je završen, a već je krenula licitacija sa imenima fudbalera koji bi mogli da obeleže transfere u januaru. Prvi koji se izdvojio jeste vezista Rome Kevin Strotman za kojeg je najveći letnji trošadžija Mančester junajted spreman da ponudi 25 miliona funti.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << barem tvrde engleski mediji koji napominju da je Van Gal dobio zeleno svetlo da nastavi sa rasipanjem novca. Podsetimo, ovog leta Junajted je potrošio preko 150 miliona funti, gde su samo za Anhela di Mariju platili 60 miliona funti čime su postavili novi britanski transfer rekord.

Strotman je i tokom ovog prelaznog roka nekoliko puta povezivan sa Junajtedom, pogotovo kada je na kormilo slavnog engleskog kluba stigao Van Gal. Međutim, ostao je u Romi, ali, po svemu sudeći, ne zadugo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Van Gal: Mančester junajted pravi potez

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2014

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj Van Gal rekao je da je uradio pravu stvar kada je preuzeo engleski klub i da može da se nosi s pritiskom posle lošeg otvaranja sezone...Luj Van Gal, trener "crvenih đavola" očekuje poverenje.. ..Posle odlaska Aleksa Fergusona, "đavolima" baš ne ide. Prošle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.