Ko gubi ima pravo da se ljuti: Predsednik PSŽ-a tvrdi da je Di Marija želeo da ih pojača

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko gubi ima pravo da se ljuti: Predsednik PSŽ-a tvrdi da je Di Marija želeo da ih pojača

Polako se svode računi posle kraja prelaznog roka, a glavni čovek Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi je izgleda nezadovoljan učinkom svoje ekipe pa je u razgovoru sa francuskim Parizijenom otkrio da je cena koju je Real tražio za Anhela di Mariju bila previsoka čak i za njih, sa ili bez finansijskog fer-pleja.

„Čak i da ne postoji finasijski fer-plej ne bismo doveli Anhela di Mariju“, rekao je Kelaifi i dodao da je Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želeo da dođe na Park Prinčeva.

Ipak, on smatra da su pravila o finansijskom fer pleju nepravedna i da predsednik Uefe Mišel Platini radi na štetu fudbala u domovini.

„Ne znam da li Mišel Platini želi da ubije francuski fudbal, ali finansijski fer plej nije fer. Čak je i veoma težak za razumevanje. Veliki klubovi ostaju veliki, a mali ostaju mali. Poštujemo pravila, ali želimo da razgovaramo sa Uefom u Oktobru kako bi malo promenili pravila. Inače investitori neće dolaziti u fudbal, već u druge sportove kao što je Formula 1“, objasnio je čelnik PSŽ-a.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Predsednik PSŽ-a: Di Marija je želeo da dođe kod nas

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014

Anhel di Marija je napustio Real Madrid i otišao u Mančester junajted, a povodom transfera Argentinca oglasio se i predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi. Prema njegovim tvrdnjama, Di Marija je želeo da dođe na "Park prinčeva", ali se kao problem pojavila cena koju je odredio Real, kao i...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.