Izgleda da je gotovo, Mančester junajted pravi štoperski tandem vredan 140 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je gotovo, Mančester junajted pravi štoperski tandem vredan 140 miliona funti!

Novca ne manja ni na Old Trafordu.

Mančester junajted je prošlog leta izdvojio čak 80 miliona funti za reprezentativca Engleska Harija Megvajera, a godinu dana kasnije će izdvojiti ogroman novac za još jednog defanzivca.

Mediji u Italiji bruje da je posao sa Napolijem oko dovođenja Kalidua Kulibalija praktično gotov, te da će reprezentativac Senegala stići na Old Traford u julu za sumu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 60 miliona funti.

"Napoli će prodati Kulibalija Mančester junajtedu za 70 do 75 miliona evra, izgleda da je posao završen", otkrio je italijanski novinar Fabio Santini, prenosi Miror.

Ekipa Olea Gunara Solskjera ima velikih problema u defanzivi bez obzira na velika ulaganja, a "crveni đavoli" se ne libe da izdvoje ogroman novac kako bi rešili taj problem.

Kulibali se prethodnih godina nalazio na meti najvećih evropskih klubova, u jednom trenutku se čak spominjao i Real Madrid, ali izgleda da je Junajted dobio ovu bitku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Izvesno, Inter završava posao sa fudbalerom Mančester junajteda!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 18:21

Inter je sve bliži potpisivanju ugovora sa mladim fudbalerom...Agent mladog Tahita Čonga je viđen juče u Italiji, a razlog jesu pregovori sa milanskim Interom...Radi se o mladom krilnom igraču Mančester junajteda koji ne dobija priliku da igra bitne utakmice ovog kluba, pa je rastanak veoma blizu...Pitanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.