Ironija: Golman De Hea kandidat za igrača godine, a zahvalio se saigračima

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ironija: Golman De Hea kandidat za igrača godine, a zahvalio se saigračima

Golman Mančester junajteda David de Hea jedan je od šestorice kandidata za igrača godine u Premijer ligi, a na toj kandidaturi - zahvalio se svojim kolegama iz kluba.

Da su saigrači bolje obavljali svoj posao, Španac koji čuva mrežu kluba sa Old Traforda ne bi morao toliko puta da se ističe, ali samo na mečevima sa Arsenalom i Liverpulom zabeležio je po osam odbrana, po čemu je rekorder lige u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezoni.

Ipak, De Hea, koji je od početka šampiona čak 89 puta svojim intervencijama sačuvao gol Junajteda, upravo se zahvalio kolegama iz kluba.

An honour to be nominated for the @PFA awards Many thanks to all my teammates for making it possible #PFAawards pic.twitter.com/fwsCx0yJ2Y

"Zaista hvala svim mojim saigračima koji su omogućili da budem među kandidatatima za nagradu", napisao je španski golman na Tviteru.

Šest kola pre kraja sezone, Mančester junajted je treći na tabeli Premijer lige, na poslednjoj poziciji koja direktno vodi u Ligu šampiona. Sa osam bodova više lider je Čelsi, druugoplasirali Arsenal ima samo bod prednosti u odnosu na De Heu i saigrače, dok Mančester siti, koji je četvrti, zaostaje četiri boda, a petoplasirani Liverpul osam.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.