Ko je najbolji igrač Premijer lige?

Izvor: B92, 16.Apr.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najbolji igrač Premijer lige?

Premijer liga Engleske objavila je užu listu kandidata za titulu najboljeg igrača godine, a očekivano na njoj su se našli Eden Azar i Hari Kejn.

Uz krilnog igrača Čelsija i napadača Totenhema na spisku su još jedan fudbaler ’Plavaca’ Dijego Kosta, golman Mančester Junajteda David De Hea, napadač Arsenala Aleksis Sančes i Filip Kutinjo iz Liverpula.

Četvorica među njima – Azar, Kejn, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << De Hea i Kutinjo se takođe nalaze među kandidatima za titulu najboljeg mladog igrača. U tom izabranom društvu nalaze se još i golman Čelsija Tibo Kurtoa i Rahim Sterling iz Liverpula.

Azar je prošle godine proglašen najboljim mladim igračem, dok je titula najboljeg igrača pripala tadašnjem napadaču Liverpula Luisu Suaresu. Belgijanac je, bez sumnje, glavni favorit da ove godine bude proglašen ubedljivo najboljim u Premijer lige.

Zanimljivo, među kandidatima nema nijednog predstavnika Mančester Sitija, iako je Serhio Aguero jedan od najboljih strelaca lige. Argentinac trenutno deli čelo po broju golova sa Kostom i Kejnom, pošto su sva trojica ove sezone postigli po 19.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko je najbolji: Šest kandidata u trci za igrača sezone u Premijer ligi

Izvor: Blic, 16.Apr.2015

Bliži se kraj sezone u Premijer ligi, do kraja je ostalo još šest kola, šampionska trka je u punom jeku, a u trci za najboljeg igrača nalazi se šest igrača...Za laskavu titulu konkurišu dvojica igrača iz lidera Čelsija, Eden Azar i Dijego Košta, a uz njih se bore Arsenalov Aleksis Sančez,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.