Ibrahimović: U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam

Izvor: Beta, 27.Jan.2021, 18:58

Ibrahimović: U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović oglasio se danas na društvenim mrežama kako bi osudio rasizam nakon svadje sa bivšim saigračem Romeluom Lukakuom tokom milanskog derbija u četvrfinalu Kupa Italije. “U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo jedna rasa - svi smo jednaki. Svi smo igrači, neki su bolji od drugih", napisao je Ibrahimović na svom Tviter nalogu.Ibrahimović i Lukaku sukobili su se juče u finišu prvog poluvremena četvrfinala Kupa Italije. Prepirka bivših saigrača iz Mančester junajteda nastavila se i nakon sudijskog zvižduka na poluvremenu, a više ljudi moralo je da zaustavlja Belgijanca koji je bio vidno besan.Italijanski mediji su preneli da su predstavnici Milana negirali bilo kakve navode o rasizmu u Ibrahimovićevim izjavama usmerenim ka Lukakuu. Ibrahimović je kasnije u drugom poluvremenu zaradio drugi žuti karton i isključenje. Inter je na kraju pobedio Milan sa 2:1, golom Kristijana Eriksena.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oglasio se Zlatan: Nema mesta za rasizam, svi smo igrači, samo su neki bolji

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021

Šveđanin se osvrnuo na sukob sa Lukakuom..Milanski derbi u okviru četvrtfinala Kupa Italije doneo je pregršt uzbuđenja i potvrdio da se na Apeninskom poluostrvu ponovo igra fudbal iz najboljih dana Kalča. Uzavrele strasti probuđenih giganata kulminirale su kroz sukob dvojice verovatno i najtemperamentnijih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.