Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 20:17

Oglasio se Zlatan: Nema mesta za rasizam, svi smo igrači, samo su neki bolji

Šveđanin se osvrnuo na sukob sa Lukakuom

Milanski derbi u okviru četvrtfinala Kupa Italije doneo je pregršt uzbuđenja i potvrdio da se na Apeninskom poluostrvu ponovo igra fudbal iz najboljih dana Kalča. Uzavrele strasti probuđenih giganata kulminirale su kroz sukob dvojice verovatno i najtemperamentnijih aktera susreta - Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua. Konflikt na ivici fizičkog sukoba završio se pretnjama i teškim rečima, a koškanje dvojice napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktuelna je tema i dan nakon susreta.

Šveđanin je navodno Lukakuu dobacio: "Idi radi svoja vudu sr***. Ti mali magarče", što je deo javnosti okarakterisao kao rasizam i inicirao reakciju napadača Milana.

“U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo jedna rasa, svi smo jednaki! Svi smo igrači – neki su bolji od drugih“, napisao je Ibrahimović na svom Tviteru.

Podsetimo, oba igrača kažnjena su žutim kartonom, a posle druge javne opomene koju je Ibrahimović zaradio u 58. minutu, Milan je ostao sa igračem manje što su naplatili Lukaku i Eriksen.

In ZLATAN’s world there is no place for RACISM.

We are all the same race - we are all equal !!

We are all PLAYERS some better then others.https://t.co/DhguHUOFte

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.