Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HULIGANIZAM NA DELU: Navijači Vest Hema kamenovali igrače Mančester junajteda! (VIDEO)

Zbog toga je meč između ‘čekićara’ i ‘đavola’ pomeren za 21:30h, umesto predviđenih 20:45h.

U Londonu bi večeras moglo da se reši pitanje učesnika Lige šampiona, ali i Lige Evrope, pa meč između Vest Hema i Mančester junajteda je pod velikim nabojem.
To su posebno pokazali navijači kluba iz Londona koji su žestoko dočekali gostujuće igrače i kamenovali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njihov autobus, a ulicama oko ‘Apton parka’ i dalje vladaju nemiri, koriste se flaše, baklje, dimne zavese, kamenice…
Zanimljivo, ova utakmica biće poslednja koju će ‘čekićari’ igrati na ‘Aptonu’, pošto od sledeće sezone se sele na grandiozni Olimpijski stadion.
Utakmica je zbog toga odložena za 45 minuta i počeće u 21:30h.
West Ham fans smashing up the Manchester Utd team bus. pic.twitter.com/SN9ndSBZ0u
— Football Fights (@footbalIfights) May 10, 2016

Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ĐAVOLI NISU KUKAVICE: Evo kako su se fudbaleri Junajteda zabavljali tokom napada na autobus

Izvor: Kurir, 10.Maj.2016

...Huligani su flašama, ali i mnogim drugim predmetima zasuli autobus..Međutim, "crvene đavole" to nije uplašilo Naprotiv Od toga su napravili šalu..Istina, svi su seli na pod između sedišta kada je napad počeo, ali niko nije paničio, većina je povadila telefone i uključila kamere, a mnogi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.