Izvor: B92, 09.Dec.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand krvav napustio Etihad

Rio Ferdinand napustio je mančesterski derbi raskrvavljen pošto su ga navijači Mančester sitija pogodili novčićem u glavu.

Ferdinanda je u samom finišu sjajnog meča proslavljajući gol pored tribine sa saigračima pogodio novčić koji mu je raskrvario arkadu.

To međutim nije bio kraj incidentima na Etihadu pošto je nekoliko sekundi kasnije navijač Sitija utrčao u teren u pokušaju da se obračuna sa defanzivcem Mančester junajteda.

U poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenucima utakmice divljačko ponašanje pokazao je i Karlos Teves koji je šutnuo Fila Džonsa i zbog toga je isključen.

Veliki derbi 16. kola Premijer lige završen je pobedom Junajteda od 3:2, a u 92. minutu gol vredan tri boda postigao je Robin van Persi.

Zanimljivo je da je upravo Rio Ferdinand nakon incidenata u Kruševcu na duelu mladih reprezentacija Srbije i Engleske poručio premijeru Velike Britanije da se prvo pozabavi problemima u svojoj zemlji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krvavi derbi: Ferdinand u ratu sa navijačima Mančester sitija

Izvor: Blic, 09.Dec.2012

Mančesterski derbi, koji je završen pobedom Junajteda na gostovanju Sitiju od 3:2 zahvaljujući golu Van Persija iz slobodnog udarca u 92. mintuu meča, okončan je prilično krvavo i to zbog sukoba defanzivca gostiju Rija Ferdinanda i domaćih navijača...Dok je proslavljao gol saigrača za trijumf,...

Nastavak na Blic...

Rio: "Jevtino" me pogodili sa dva penija...

Izvor: Mondo, 09.Dec.2012

Nije bilo dileme oko toga da li će Rio Ferdinand na Twitteru komentarisati to što ga je navijač Mančester sitija pogodio novčićem u glavu i raskrvario ga....Okrvavljeni akter mančesterskog derbija Rio Ferdinand zbog pobede (2:3) je imao razloga da bude zadovoljan, ali nije izgubio ni poznatu englesku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.