Krvavi derbi: Ferdinand u ratu sa navijačima Mančester sitija

Izvor: Blic, 09.Dec.2012, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi derbi: Ferdinand u ratu sa navijačima Mančester sitija

Mančesterski derbi, koji je završen pobedom Junajteda na gostovanju Sitiju od 3:2 zahvaljujući golu Van Persija iz slobodnog udarca u 92. mintuu meča, okončan je prilično krvavo i to zbog sukoba defanzivca gostiju Rija Ferdinanda i domaćih navijača.

Dok je proslavljao gol saigrača za trijumf, Ferdinand je pogođen predmetom bačenim sa tribina, najverovatnije novčićem.

Krvave arkade ušao je u verbalni sukob sa pristalicama "građana", koji su se potom sukobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa obezbeđenjem, dok se Rio udaljavao ka centru terena.

Jedan od navijača domaćih je uspeo da umakne redare i uputi se ka defanzivcu Junajteda, ali ga je golman Sitija Džo Hart sprečio da uđe u fizički sukob sa Ferdinandom.

Povezane vesti: Runi: Pitao sam Robina može li da pogodi iz onog ugla, a on mi je odgovorio golom Junajted vlada Mančesterom, Van Persi u 92. minutu presudio Sitiju za "+6"! Manćini: Poraz je zabranjena reč za nas u gradskom derbiju sa Junajtedom Runi rešio ludnicu u Redingu, Vest hem srušio Čelsi, a Svonsi Arsenal! Benitez još bez pobede sa Čelsijem, Siti siguran, RVP i Volkot ekspresno do golova!


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferdinand krvlju platio pobedu u derbiju!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2012

Defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand pogođen je novčićem iznad levog oka dok je proslavljao pobedonosni pogodak Robina Van Persija u duelu sa gradskim rivalom.

Nastavak na Sportske.net...

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Rio Ferdinand umalo ostao bez oka

Izvor: Kurir, 10.Dec.2012, 12:59

Defanzivac Junajteda, koga su navijači Sitija pogodili novčićem u oko, prošao bezvećih posledica iako se u prvi mah činilo da je povreda teže prirode..MANČESTER - Gradski derbi dva vodeća tima Premijer lige, Mančester Sitija i Mančester Junajteda, mogao je da se završi tragično...U finišu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.