Siti: Rio, izvini!

Izvor: Mondo, 10.Dec.2012, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti: Rio, izvini!

"Građani" su uputili iskreno izvinjenje Riju Ferdinandu zbog toga što ga je jedan navijač Sitija pogodio novčićem u glavu tokom derbi utakmice Premijer lige protiv Mančester Junajteda.

Rio Ferdinand je proslavljao pobedonosni pogodak svoje ekipe kada je sa tribina "ispaljen projektil" koji ga je pogodio u glavu.

Zbog toga su "građani" izdali saopštenje u kome se izvinjavaju iskusnom engleskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbaleru i navode da će uraditi sve kako bi krivac za ovaj incident bio uhvaćen.

Siti je naveo da će klub tesno sarađivati sa policijiom u Mančesteru i da će predati sve snimke sigurnosnih kamera sa stadiona. Takođe, "građani" će predati sva svedočonja prisutnih navijača na tribinama koje je obezbeđenje Sitija zabležilo po završetku meča.

Takođe, klub će pokrenuti i sopstveni disciplinski postupak protiv svakog navijača za kog se dokaže da je imao veze sa ovim incidentom.

Junajted je inače u dramatičnom finišu utakmice zabeležio pobedu, 3:2, zahvaljujući golu Robina van Persija u samom finišu meča. Posle toga je Rio dobio po glavi.

(MONDO, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mančester siti: Rio, izvini

Izvor: Sportal.rs, 10.Dec.2012

Engleski premijerligaš Mančester siti uputio je izvinjenje fudbaleru gradskog rivala Junajteda Riju Ferdinandu zbog toga što je u poslednjim sekundama velikog derbija na "Etihadu" pogođen novčićem u glavu od strane jednog domaćeg navijača.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.