FULAM ŠOKIRAO OLD TRAFORD: Ivobi srušio Mančester u poslednjim sekundama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:03

FULAM ŠOKIRAO OLD TRAFORD: Ivobi srušio Mančester u poslednjim sekundama

Veliki trijumf čete Marka Silive.

Fudbaleri Fulama šokirali su Mančester junajted tako što do trijumfa na Old Trafordu stigli u poslednjim sekundama meča koji je odigranu u okviru 26. kola Premijer lige.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, Basi je doveo Fulam u vođstvo. Usledio je veliki pritisak Đavola koji je krunisan golom Megvajera u 89. minutu. Kad se činilo da će doći do podele bodova, u sedmom minutu nadokanda, Ivobi je lukavo savladao Onanu i doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trijumf Fulamu.

Aston Vila je u meču prepunom golova savladala Notingem Forest i nastavila pohod ka Ligi šampiona. Protagonisti pobede bili su Oli Votkins i Daglas Luiz. Forest se vratio na 3:2, ali je Bejli postigao četvrti gol i doneo Vili nova tri boda.

Kristal Palas je savladao Barnli u debiju trenera Olivera Glasnera rezultatom 3:0. Bilo je velike borbe u prvom poluvremenu, ali je domaćin koji je u nastavku igrao sa igračem više slomio otpor Barnlija i upisao pobedu.

REZULTATI:

Aston Vila – Notingem 4:2

(Votkins 4, Luiz 29, 39, Bejli 61 – Nijakate 45+5, Gibs Vajt 48)

Brajton – Everton 1:1

(Dank 90+5 – Brentvajt 73)

Kristal Palas – Barnli 3:0

(Ričards 68, Aju 72, Mateta 79 (p))

Mančester junajted – Fulam 1:2

(Megvajer 89 – Basi 65, Ivobi 90+7)

Bornmut – Mančester siti (u toku)

Arsenal Njukasl (21.00)

Nedelja:

Vulverhempton – Šefild junajted (14.30)

Ponedeljak:

Vest Hem – Brentford (21.00)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.