Druga pobeda zaredom niškog Radničkog - pao IMT u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2024, 21:08

Druga pobeda zaredom niškog Radničkog - pao IMT u Beogradu

Prvi put ove sezone Radnički iz Niša zabeležio je drugu pobedu u nizu, a drugi put u Superligi Nišlije su savladale IMT. U 22. kolu Superlige "Real sa Nišave" je rezultatom 3:0 (0:0) slavio u Beogradu, pa se sa 23 boda trenutno nalazi na 12. poziciji na tabeli.

Prva utakmica "vredna 6 bodova", kako ju je nazvao trener Nikola Trajković, dobijena je u 22. kolu Superlige. Radnički je nadigrao IMT i preskočio ga na tabeli.

Poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je niški tim u 44. minutu golom Vanje Ilića, a amo što je počelo drugo poluvreme, na 2:0 povisio je u 46. mintuu Semir Smajlagić.

Konačan rezultat postavio je Stefan Vukić u 72. minutu. Pokušavali su domaći u finišu, ali siguran na golu bio je Nikola Vasiljević.

Sa 23 boda Radnički je trenutno na 12. poziciji, a u narednom kolu dočekuje Radnik iz Surdulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.