Dibala u Pari Sen Žermenu?

Izvor: B92, 12.Avg.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala u Pari Sen Žermenu?

Paulo Dibala, argentinski napadač, sve je bliži transferu u Pari Sen Žermen, prenosi Gazeta delo Sport.

Dibali je nedavno propao transfer u Mančester junajted ili Totenhem, pa su sada Parižani prvi favoriti za potpis fudbalera, čiji je izvestan odlazak iz Torina zbog male minutaže.

Transfer 26-godišnjeg fudbalera povezan je i sa odlaskom Nejmara da Silve iz PSŽ-a, tako da je upravo bivši igrač Palerma viđen kao zamena za Brazilca.

Zastupnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dibale obaviće poslednji sastanak sa čelnicima "Stare dame" kako bi "slomili" njihov otpor i pustili ga u Pariz, za razliku od Engleske.

U redovima prvaka Francuske čeka ga petogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra po sezoni.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dibala na pragu “Parka prinčeva”

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019

Paulo Dibala je ostao u Juventusu, ali, izgleda, ne zadugo. Kako piše “Gazeta delo Sport” argentisnki fudbaler blizu je prelaska u PSŽ!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na pobedu Helsinkija protiv Rige u kvalifikacijama za Ligu Evrope.. S obzirom na to da je jasno da od odlaska u Mančester...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.