Dibala na pragu “Parka prinčeva”

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala na pragu “Parka prinčeva”

Paulo Dibala je ostao u Juventusu, ali, izgleda, ne zadugo. Kako piše “Gazeta delo Sport” argentisnki fudbaler blizu je prelaska u PSŽ!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na pobedu Helsinkija protiv Rige u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
S obzirom na to da je jasno da od odlaska u Mančester junajted, odnosno Totenhem, nema ništa, jer je prelazni rok u Engleskoj završen, Parižani su izbili u prvi plan. Ipak, nije sve tako jednostavno… Navodno, PSŽ čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << razvoj situacije oko Nejmara. Ukoliko Brazilac ode, Dibala bi bio njegova zamena!
Navodno, zastupnici Argentinca pokušavaju da izvrše pritisak na čelnike “stare dame” da puste Dibalu u Pariz, gde ga čeka petogodišnji ugovor. Paulo bi na “Parku prinčeva” zarađivao 12 miliona evra godišnje.

The post Dibala na pragu “Parka prinčeva” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.