Bilić želi đavola?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić želi "đavola"?

Hrvatski stručnjak veoma poštuje talentovanog fudbalera, te bi ga rado doveo u svoje redove.

Ako je verovati engleskim medijima, menadžer Vest Hema, Slaven Bilić, namerava da u redove "Čekićara" dovede iskusnog fudbalera Mančester Junajteda, Havijera Ernandeza Ćićarita!

Kada je upitan da kaže nešto više o mogućem transferu, Slaven je otkrio da se i dalje ništa ne zna.

"Nisam siguran da li je na prodaju ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne. Ali, svakako da bih voleo da ga imam u timu. Odličan je fudbaler.", izjavio je Bilić za engleske medije.

Meksikanac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Madridu, za koji je na 33 utakmice u svim takmičenjima postigao po 9 golova i asistencija, ali to nije bilo dovoljno da ostane i ove sezone u Madridu, te se vratio u Junajted.

Međutim, verovatno se neće previše dugo zadržati u Mančesteru, s obzirom da Van Gal za sada ne pokazuje nikakve znake poverenja u Ćićaritove sposobnosti.

27-godišnji fudbaler je do sada za reprezentaciju Meksika odigrao 74 utakmice i postigao 40 golova.

Prema tržišnim procenama, Ćićarito vredi oko 10 miliona evra, ali za sada nije poznato koliku svotu novca je Bilić spreman da ponudi.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.