Ostin ostaje u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostin ostaje u Londonu?

"Policajci" neće pustiti svog igrača ako ne stigne odgovarajuća ponuda.

Najbolji strelac londonskog kluba iz prošle sezone možda će igrati za svoj klub i sledeće godine u Čempionšipu, pišu engleski mediji.

Napadač je na meti mnogih premijerligaških klubova, ali on ne želi da napusti "Loftus Roud" ukoliko njegov klub ne dobije adekvatno obeštećenje. On je dugo bio povezivan sa Evertonom, Njukaslom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a nedavno je odbijena ponuda Lestera od 12 miliona funti.

Menadžer Kris Ramzi je oduševljen ponašanjem svog fudbalera i istakao je da je on vrhunski sportista i profesionalac.

Videćemo u narednom periodu da li će Ostin ipak igrati sledeću sezonu u najelitnijem engleskom takmičenju, ali znajući da mu novac nije najbitniji, ne bi bilo iznenađenje ni da ostane u Kvins Park Rendžersu, gde takođe ima veoma unosan ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miha pazari u Liverpulu?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015

Fudbaler sredine terena na kraju ipak završava u Italiji?..Pisali smo pre dva dana OVDE da Lukaš Leiva želi da ode iz Liverpula, a sada se pojavio i konkretni kupac...Naime, ako je verovati engleskim medijima, Siniša Mihajlović želi da dovede Lukaša u svoje redove i tako pojača konkurenciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.