Aspirindžije dovode igrača boli glava!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Aspirindžije" dovode igrača 'boli glava'!

Bajer Leverkuzen ima naslednika Artura Vidala.

Čarls Aranguiz će uskoro pojačati ovaj klub, pišu nemački mediji.

Čileanac će sa "Farmaceutima" potpisati 5-godišnji ugovor.

Tako će ovaj klub u svojim redovima ponovo imati fudbalera iz Čilea, nakon što je sadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal 4 sezone igrao u tom klubu pre odlaska u Juventus.

Vezni fudbaler bio je na meti mnogih evropskih klubova, Mančester Sitija, Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpik Marseja i Lestera, ali je on ipak odlučio da karijeru nastavi u Bundes ligi. "Lisice" su poslale bogatiju ponudu, ali je vezni fudbaler izabrao klub u kome će po svom mišljenju moći bolje da napeduje, rekavši da nije sve u novcu.

Iako je Lester njegovim dovođenjem mogao da obori rekord u transferima, nakon što je prošle godine taj rekord postavljen dovođenjem hrvatskog fudbalera Andreja Kramarića za sumu od 9 miliona funti, to se nije ostvarilo.

26-godišnji vezni fudbaler zabeležio je 40 nastupa u dresu Čilea i postigao 6 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih za istorijski uspeh na Kopa Amerika kada je ta reprezentacija osvojila prvi trofej u istoriji na svom bunjištu.

Ovaj vezista dolazi iz brazilskog Internasionala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ostin ostaje u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 09:55

"Policajci" neće pustiti svog igrača ako ne stigne odgovarajuća ponuda...Najbolji strelac londonskog kluba iz prošle sezone možda će igrati za svoj klub i sledeće godine u Čempionšipu, pišu engleski mediji...Napadač je na meti mnogih premijerligaških klubova, ali on ne želi da napusti "Loftus...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.