Bezbolni porazi Juvea i Junajteda

Izvor: RTS, 13.Dec.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbolni porazi Juvea i Junajteda

Juventus i Mančester junajted su porazima završili grupnu fazu Lige šampiona. Juve je poražen od Jang bojsa u Švajcarskoj sa 2:1, a istim rezultatom je Junajted izgubio u Valensiji.
Švajcarska ekipa je povela protiv Juventusa preko Gijoma Oroa, koji je iskoristio penal u 30. minutu.

Isti igrač je udvostručio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost u 68, a poraz je ublažio Dibala u 82. minutu. Argentinac je zatresao mrežu i u četvrtom minutu sudijske nadoknade, alije gol poništen zbog ofsajda.
U drugom meču, Valensija je savladala Mančester junajted sa 2:1
Soler je doneo prednost "slepim miševima" u 17. minutu, a nesvakidašnjim autogolom Fila Džonsa je Valensija povećala prednost u  47. minutu.
Utešni gol za Junajted postigao je Rašford u 87. minutu.
Ovi porazi neće nimalo koštati Juventus, odnosno Junajted, pošto su već osigurali plasman u narednu fazu.
Juventus ide dalje sa prve pozicije, Junajted sa druge. Valensija će u Ligu Evrope, dok će Jang bojs svoju evropsku priliku potražiti naredne sezone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ovako je večeras Ronaldo izbio 900 hiljada evra Juventusu iz džepa! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018

Kristijano Ronaldo je večeras krivac što Juventus nije uzeo bod...Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo krivac je što Dibala nije postigao drugi gol na meču protiv Jang Bojsa...Švajcarci su slavili sa 2:1, a moglo je biti i drugačije da je Dibalin drugi gol priznat...Ipak, nije, a razlog je Kristijano...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.