Bezbolni porazi Juvea i Junajteda

Juventus i Mančester junajted su porazima završili grupnu fazu Lige šampiona. Juve je poražen od Jang bojsa u Švajcarskoj sa 2:1, a istim rezultatom je Junajted izgubio u Valensiji.

Švajcarska ekipa je povela protiv Juventusa preko Gijoma Oroa, koji je iskoristio penal u 30. minutu.

Isti igrač je udvostručio prednost u 68, a poraz je ublažio Dibala u 82. minutu. Argentinac je zatresao mrežu i u četvrtom minutu sudijske nadoknade, alije gol poništen zbog ofsajda.

U drugom meču, Valensija je savladala Mančester junajted sa 2:1

Soler je doneo prednost "slepim miševima" u 17. minutu, a nesvakidašnjim autogolom Fila Džonsa je Valensija povećala prednost u  47. minutu.

Utešni gol za Junajted postigao je Rašford u 87. minutu.

Ovi porazi neće nimalo koštati Juventus, odnosno Junajted, pošto su već osigurali plasman u narednu fazu.

Juventus ide dalje sa prve pozicije, Junajted sa druge. Valensija će u Ligu Evrope, dok će Jang bojs svoju evropsku priliku potražiti naredne sezone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво