Solari se igrao, CSKA ponovo koban po Los Blankose (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solari se "igrao", CSKA ponovo koban po "Los Blankose" (video)

Moskovljani imaju recept za prvaka Evrope.

Madridski Real je jedini poraz u dosadašnjem toku grupne faze Lige šampiona doživeo od moskovskog CSKA, "Armejci" su na svom terenu slavili sa 1:0.

Izgleda da će ruski tim ponovo biti koban po "Los Blankos", koji su srećom overili plasman u narednu fazu takmičenja, kako nakon 45 minuta igre na "Santijago Bernabeu" vode sa 2:0.

Igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se 37. minuta kada su "Armejci" poveli, lep gol sa ivice kaznenog prostora, nakon lažnjaka, postigao je Čalov.

Samo šest minuta kasnije, sjajna akcija po desnoj strani Moskovljana, Fernandeš nekako uspeva da doturi loptu do Šenikova, koji bez većih problema, neometan, trese mrežu Reala za 2:0 u korist CSKA.

Sva sreća pa su madriđani overili plasman u narednu rundu, kao i prvo mesto na tabeli grupe G.

Solari je inače izveo kombinovanu postavu, na terenu su od starta i mladi štoper Sančez i Valjeho, što je izgleda najveći problem "Los Blankosa".



Kurtoa, Odriozola, Valjeho, Sančez, Marselo, Isko, Ljorente, Valverde, Asensio, Benzema, Vinisijus


Vinisijus je tako postao treći najmlađi igrač u istoriji Reala u Ligi šampiona, posle Raula i Kasiljasa.

Za to vreme u Češkoj, Plzenj i Roma su prvi deo igre završili bez golova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA se upisao u istoriju i ispisao iz Evrope

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018

Ruski klub drugi put ove sezone pobedio šampiona Evrope, ali na proleće neće učestvovati ni u Ligi Evrope. Takmičenje u LŠ iz Grupe G nastavljaju Real i Roma, Viktorija će u LE...CSKA je ove sezone u Ligi šampiona dva puta pobedio Real Madrid. Posle Moskve, prvak Evrope pao je i na Santajgu Bernabeu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.