Sport uživo: Milica Mandić sportista godine

Izvor: RTS, 26.Dec.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Milica Mandić sportista godine

Bolje da se sledeće godine ne pojavljujemo na ovom stadionu, rekao je Roberto Manćini posle trećeg uzastopnog poraza protiv Sanderlenda u gostima. Milica Mandić proglašena za sportistu godinu po izboru lista "Sport". Nova sramota Aston vile koja je na svom terenu od Totenhema izgubila sa 4:0. Tri gola za londonski tim postigao Geret Bejl. Još jedna "ludačka" utakmica, sa "đavolima" u glavnoj ulozi. Šampion nemoćan protiv Sanderlenda, slatka osveta Adama Džonsona, bivšeg "građanina". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sa kim se, sada, posvađao Iker Kasiljas. Kako Njujork Džetsi stvaraju pobednički tim.

23.00 -  Trener Mančester Sitija Roberto Manćini, nije krio razočarenje posle poraza njegove ekipa na gostovanju u Sanderlendu. Imajući u vidu da je to bio treći uzastopni poraz Sitija na gostovanju protiv ove ekipe, Manćini je dao prilično zanimljiv komentar. „Ne znam šta da radim, najbolje je da se sledeće godine ne pojavljujemo na ovom stadionu", rekao je strateg Sitija.

22.40 - Prema izboru lista „Sport", najbolji sportista u godini na izmaku je Milica Mandić, osvajač zlatne olimpijske medalje u tekvondou. Iza Milice su Ivana Maksimović i Novak Đoković. „Zlatnu značku", namenjenu najboljem sportisti, Milici uručila ministarka omladine i sporta Alisa Marić. U izboru istog lista, atletičarka Amela Terzić proglašena je za najboljeg mladog sportistu, dok je specijalno priznanje dobio i predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović.

22.37 - Stouk - Liverpul 3:1. Ekipa Stouka, iako je gubila, bez većih problema došla je do trijumfa nad Liverpulom. Gosti poveli u prvom minutu golom Stivena Džerarda iz penala, domaća ekipa sa dva gola Voltersa i jednim Kiona, preokrenula rezultat.

22.20 - Navijači Reala još jednom su pokazali da ne vole Murinja. Prema anketi španske Marke, navijači su za najbolje igrače kluba ocenili Serhija Ramosa i golmana Ikera Kasiljasa, koji su dobili ocene 6,9. U istoj anketi Kristijano Ronaldo ocenjen je sa 6,6, dok je trener Žoze Murinjo dobio ocenu 3,5.

21.50 - Stouk - Liverpul 3:1. Drugim golom na meču Džonatan Volters je povisio prednost Stouka.

21.32 - Stouk - Liverpul 2:1 (poluvreme).

21.10 - Kako prenose engleski mediji Roman Abramovič sprema veliku "čistku" u Čelsiju, a prvi igrači koji će napustiti Stamford bridž su legende kluba, Džon Teri i Frenk Lampard. Ovoj dvojici igrača navodno neće biti ponuđen novi ugovor. Lapmardu ugovor ističe na kraju ove, a Teriju na kraju sledeće sezone. 

20.58 - Stouk - Liverpul 2:1. Za samo 12. minuta totalni preokret Stouka. Golom Kiona Džounsa domaći poveli protiv Liverpula.

20.50 - Stouk - Liverpul 1:1. Manje od pet minuta trajalo je vođstvo Liverpula. Strelac Volters.

20.45 - Samo 35 sekundi meča između Stouka i Liveprula je prošlo pre nego što je dosuđen penak za goste zbog faula nad Suarezom. Stiven Džerard je bio siguran za "bele tačke" i doneo prednost "crvenima od 1:0.

20.20 - Kraj meča na Vila Parku. Sudija Klatenburg okončao je muke Aston vile koja je na svom terenu izgubila od Totenhema sa 4:0. Junak pobede je Geret Bejl koji je postigao tri gola za londonski tim. 

20.10 - I ponovo Geret Bejl. Velšanin postiže i treći gol na meču za ubedljivu prednost Totenhema nad Aston vilom od 4:0. 

19.56 - Geret Bejl je neumoljiv. U 73. minutu velški reprezentativac postiže drugi gol na meču, treći za Totenhem koji sada protiv Aston vile vodi sa 3:0. 

19.44 - Za samo četiri minuta Totenhem postiže dva gola protiv Aston vile. Prvo je Defo u 47. minutu doneo "pevcima" prednost, a u 61. Geret Bejl udvostručuje. 

19.15 - Poluvreme u Birmingemu, Aston vila i Totenhem 0:0.

18.55 - Generalni sekretar FSS-a, Zoran Laković, izjavio je da je žalba UEFA potpuno očekivana, ali da očekuje da će u UEFA biti vrlo objektivna, uprkos brojnim pritiscima. 

18.41 - Fudbaleri Rada, Andrej Mrkela i Goran Čaušić nastaviće karijeru u Turskoj, u Eskišehiru. 

18.30 - Počeo meč u Birmingemu, Aston vila igra protiv Totenhema. 

17.50 - Završeni gotovo svi mečevi u Premijer ligi. Rezultati: Everton - Vigan 2:1, Fulam - Sautempton 1:1, Mančester junajted - Njukasl 4:3, Norič - Čelsi 0:1, Riding - Svonsi 0:0, Sanderlend - Mančester siti 1:0, KPR - Vest brom 1:2. Od 18.30 igraju Aston vila - Totenhem, a od 20.45 časova Stouk i Liverpul.

17.46 - Ćićarito Ernandes postiže još jedan gol u poslednjim momentima utakmice. Džoker Ser Aleksa Fergusona postiže četvrti gol za Junajted, čini se i pobedu "đavolima". 

17.42 - Sautempton stiže do izjednačenja u finišu meča. Sa penala je bio precizan Riki Lambert. 

17.40 - Vigan smanjuje prednost "karamela", Aruna Kone je strelac. 

17.39 - Đibril Sise postiže gol, i smanjuje prednost Vest Bromviča. 

17.35 - Everton udvostručio prednost nad Viganom. Strelac Fil Džagelka. 

17.32 - Nije dugo trajala radost godtiju. Robin van Persi u 71. minutu donosi novo izjednačenje Mančester junajtedu. 

17.30 - Njukasl ponovo vodi. Ovoga puta, strelac za "svrake" je Papis Demba Sise. U toku je 70. minut meča na Old Trafordu, Nemanja Vidić sedi na klupi. 

17.20 - Patris Evra postiže četvrti pogodak ove sezone i donosi "đavolima" izjednačenje protiv Njukasla. Na Old Trafordu sada je 2:2. Istovremeno, VBA duplira prednost na Loftus roudu, sada je 0:2.

17.15 - I drugi mančesterski tim ima gol zaostatka. Golom Adama Džonsona, bivšeg igrača "građana", Sanderlen vodi protiv Sitija sa 1:0. 

17.10 - Pogotkom Liona Osmana, Everton od 52. minuta vodi protiv Vigana sa 1:0. Na ostalim terenima, za sada u drugom delu, nema promene rezultata. 

16.48 - Poluvremena na Ostrvu: Everton - Vigan 0:0, Fulam - Sautempton 1:0, Mančester junajted - Njukasl 1:2, Norič - Čelsi 0:1, Reding - Svonsi 0:0, Sanderlend - Mančester siti 0:0 i KPR - VBA 0:1 (39. minut).

16.40 - Čelsi nastavlja sa dobrim partijama i vodi na gostovanju Noriču, strelac je Huan Mata. Istovremeno, VBA stiže do prednosti protiv "rendžersa" pogotko Branta. Meč na Loftus roudu krenuo je sa 15 minuta zakašnjenja.

16.38 - Dimitar Berbatov, posle postignutog gola, podigao dres, a na majici je pisalo: Samo smireno i dodajte mi loptu". Izgleda da je taktika dala rezultata...

16.30 - Posle prvih pola sata igre, golovi samo u Londonu i Mančesteru. Fulam, pogotkom Berbatova, vodi protiv Sautemtona, dok Njukasl, pomalo iznenađujuće, vodi na Old Trafordu sa 2:1.

16.00 - Počeli mečevi Premijer lige: Everton - Vigan, Fulam - Sautempton, Mančester junajted - Njukasl, Norič - Čelsi, Reding - Svonsi, Sanderlend - Mančester siti i KPR - VBA. 

14.40 - Najbolji fudbaler Kvins Park Rendžersa Marokanac Adel Tarabt neće igrati za reprezentaciju na Afričkom kupu nacija, pošto ga selektor Rašid Tausi nije uvrsto na konačan spisak putnika. Na spisku od 23 igrača nije ni napadač Arsenala Maruan Šamak, ali jesu Karim El Ahmadi iz Aston Vile i napadač Liverpula Usama Asaidi.

13.35 - Standard iz Liježa napustiće belgijsku i pridružuće se francuskoj prvoj ligi, ukoliko se ne oformi zajednička belgijsko-holandska liga, upozorio je danas vlasnik Standarda Rolan Dušatele. "Bez formiranja nove 'Benelige' belgijski fudbal će se ugasiti. Ukoliko ovaj projekat ne zaživi, Standard će se pridružiti francuskoj prvoj ligi", rekao je Dušatele novinarima Sudpresa.

13.30 - Američki golman Bred Fridel produžio je danas ugovor sa engleskim Totenhemom, pa će u tom fudbalskom klubu ostati do 2014. godine. "Srećni smo što možemo da objavimo da je Bred Fridel produžio ugovor do 2014. godine", navodi se u saopštenju Totenhema. Fridelu (41) je stari ugovor je isticao na kraju sezone i bio je slobodan da već u januaru pregovara sa drugim klubovima, ali je odlučio da produži saradnju pošto mu je trener Totenhema Andre Viljaš-Boaš nagovestio da ga i dalje vidi na mestu prvog golmana.

13.25 - Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da se nada kako će u tandemu sa Novakom Đokovićem osvojiti Hopman kup, koji im je pre dve godine izmakao, pošto su zbog povreda uoči finala sa Amerikancima morali da se povuku sa turnira. "Bili smo tako blizu prošli put i razočarana sam zbog načina kako se sve završilo. Loše smo se osećali i Novak i ja, nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu", rekla je Ivanović za tamošnje medije.

13.20 - Turski Bešiktaš spreman je da fudbaleru Pari Sen Žermena Brazilcu Neneu ponudi 2,25 miliona evra godišnje, preneli su danas turski mediji. Predsednik Bešiktaša Fikret Orman potvrdio je da je klub zainteresovan za 31-godišnjeg ofanzivnog veznog igrača, kao i da su pregovori sa njim u toku.

13.15 - Brazilski Flamengo saopštio je danas da je prekinuo pregovore sa Milanom o dovođenju fudbalera Robinja zbog previsoke cene koju traži italijanski klub. "Direktori Flamenga sastali su se sa Adrijanom Galijanijem u pokušaju da dovedu Robinja iz Milana. Međutim, zbog količine novca koju traži italijanski klub, verujemo da je prikladno da prekinemo pregovore i stanemo u stranu", navedeno je u saopštenju Flamenga.

13.10 - Legendarni italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero rekao je danas da njegova ugovorna situacija u Sidneju može ubrzo da se reši i da nije zabrinut. "Što se mene tiče sve je jasno, a što se tiče kluba ne znam", rekao je Del Pjero novinarima u Sidneju. Del Pjero je potpisao ugovor na jednu plus jednu sezonu, a prethodnih dana postojala su nagađanja u australijskim medijima da će ovaj 38-godišnjak napustiti klub na kraju sezone u A ligi.

13.05 - Trostruki svetski šampion u Formuli 1, Nemac Sebastijan Fetel, izabran je danas za najboljeg sportistu Evrope u 2012. godini, u tradicionalnom 55. izboru Poljske novinske agencije (PAP). U glasanju u kojem je učestvovalo 26 novinskih agencija sa Starog kontinenta, među kojima je i Tanjug iz Srbije, najbolji teniser sveta Novak Đoković zauzeo je četvrto mesto.

12.50 - Stanje u Realu i dalje vanredno. Marka piše da Iker Kasiljas, sada, ne govori ni sa trenerom golmana Silvinom Lourom. List tvrdi da je Murinjo potpuno izgubio poverenje u kapitena... U Realu će, kako stvari stoje, ostati samo jedan od njih dvojice.

11.58 - Norvežanin Harvald Jugland je postavio ovaj snimak na Jutjub. Nedelju dana kasnije bio je na probi u Njujork Džetsima, kojima bi, ako je suditi prema ovogodišnjeim partijama, mogli na internetu da potraže i kvoterbeka, trenera...

 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Manćini zaobilazi Sanderlend

Izvor: RTS, 27.Dec.2012, 00:33

Bolje da se sledeće godine ne pojavljujemo na ovom stadionu, rekao je Roberto Manćini posle trećeg uzastopnog poraza protiv Sanderlenda u gostima. Milica Mandić proglašena za sportistu godinu po izboru lista "Sport". Nova sramota Aston vile koja je na svom terenu od Totenhema izgubila sa 4:0. Tri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.