Eva odbila 1,5 miliona od Čelsija

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva odbila 1,5 miliona od Čelsija

Bivša lekarka londonskog kluba ne želi nagodbu sa "plavcima".

Čelsi bi da stavi tačku na sudski proces, ali Eva Karneiro rešena je da ide do kraja.

Bivša lekarka "plavaca", sklonjena iz ekipe odlukom bivšeg menadžera Žozea Murinja, odbila je ponudu kluba sa Stamford Bridža, koji bi hteo poravnanje bez presude i koji je za to rešen da plati 1,5 miliona evra.

Međutim, najpoznatija specijalistkinja sportske medicine odbila je tu ponudu, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << želi da se završi proces protiv kluba koji je mimo pravila sklonio sa radnog mesta.

Podsetimo, njen slučaj pokrenut je kada je u finišu meča protiv Svonsija utrčala na teren da pomogne igraču, iako je Murinjo bio veoma protiv toga. Zbog takvog gesta je kaznio isključenjem iz stručnog štaba.

Karmeiro se zbog te odluke sudi i sa Čelsijem, ali i sa Portugalcem, protiv koga je pokrenula privatnu tužbu prošlog decembra. U njoj je navela da je bila žrtva diskriminacije.

Murinjo bi sledećeg ponedeljka trebalo da se izjasni povodom optužbi Eve Karneiro i tadašnjeg fizioterapeuta Džona Firna, koji je takođe potrčao ka Edenu Azaru i privremeno ostavio Čelsi sa devetoricom igrača na terenu.

Od tog trenutka, Eva Karneiro više nije sedala na klupu, dok se Firn vratio prvom timu u martu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eva Karneiro odbila 1,5 miliona od Čelsija

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2016

Eva Karneiro, bivša doktorica londonskog kluba Čelsi, ne želi nagodbu sa "plavcima"...Čelsi bi da stavi tačku na sudski proces, ali Karneiro je riješena da ide do kraja...Bivša doktorica "plavaca", sklonjena iz ekipe odlukom bivšeg menadžera Žozea Murinja, odbila je ponudu kluba sa Stamford...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.