Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 08:03

Zvezda u Nemačkoj otvara novu grupnu fazu Lige Evrope (RTS 1, 21.00)

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde počinju večeras nastup u Ligi Evrope, a protivnik u prvom kolu grupe L je domaćin susreta Hofenhajm. Meč u Nemačkoj počinje u 21 čas, a prenos je na Prvom programu RTS-a.
Crveno-beli su na put otišli znanto oslabljeni, s obzirom da u sastavu neće biti Mirka Ivanića i Gelora Kange (koronavirus), a pod upitnikom su i nastupi Aleksandra Kataija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i El Fardu Bena, kao talentovanog Željka Gavrića.

Zato će trener Dejan Stanković biti primoran da menja, i da kao na nedovano odigranom ”večitom” derbiju u ekipu uvrsti i nekoliko mladih igrača.
Tako opet treba očekivati mladog Strahinju Erakovića u odbrani, Njegoša Petrovića u veznom redu a Veljka Nikolića na krilu.
Probleme ima i Sebastijan Henes, trener Hofenhajma, koji pak neće moći da računa na svog verovatno najboljeg igrača Andreja Kramarića.
Ipak, u sastavu će biti srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, kao i nedavno pristiglo pojačanje iz Fulama Rajan Sesenjon.

"Poznajemo našeg rivala, igraju lep i ofanzivan fudbal, brzi su veoma, pogotovo u ofanzivnoj tranziciji. Moramo da vodimo računa da im ne ostavljamo lopte na sredini terena gde mogu da nas kazne. Videlo se protiv Bajerna (pobeda 4:1) koliko su opasni kada osete trenutak nepažnje kod protivnika, a klub iz Minhena je jedan od najboljih timova na svetu. Faliće im Kramarić koji je fenomenalan igrač, ali oni imaju sjajne zamene i fudbalere koji mogu da odgovore na sve ono što trener stvari pred njih. Ipak, dobro smo se spremili za njih. Probaćemo da ih limitiramo", poručio je Dejan Stanković na konferenciji za medije pred meč.
Biće to prvi duel dve ekipe u istoriji, a sudiće ga španski arbitar Alehandro Ernandez.
Prenos meča sa ”Rajn Nekar arene” je u 21.00 na RTS 1, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tekstualni komentar na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE SU OVO ČEKALE: Poznato gde možete da gledate Zvezdino gostovanje u Nemačkoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Meč počinje u 21...Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu "L" grupe Lige Evrope gostuju nemačkom Hofenhajmu (21)...Bundesligaš u ovom meču neće moći da računa na povređenog napadača Andreja Kramarića. Sa druge strane, trener Zvezde Dejan Stanković je u težoj situaciji, od kolege na klupi Hofenhajma...Proslavljeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda u velikim kadrovskim problemima pred Hofenhajm?!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Zabvrinjavajuće informacije stižu uoči večerašnjeg susreta...Fudbaleri Crvene zvezde večeras će od 21 čas protiv Hofenhajma na ''Rajn-Nekar Areni'' započeti takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope...Sve se dešava četiri dana posle 163. večitog derbija koji je ostavio traga na Zvezdinim igračima,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.