DELIJE SU OVO ČEKALE: Poznato gde možete da gledate Zvezdino gostovanje u Nemačkoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 08:11

DELIJE SU OVO ČEKALE: Poznato gde možete da gledate Zvezdino gostovanje u Nemačkoj!

Meč počinje u 21.

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu "L" grupe Lige Evrope gostuju nemačkom Hofenhajmu (21).

Bundesligaš u ovom meču neće moći da računa na povređenog napadača Andreja Kramarića. Sa druge strane, trener Zvezde Dejan Stanković je u težoj situaciji, od kolege na klupi Hofenhajma.

Proslavljeni as crveno-belih lišen je pomoći Mirka Ivanića i Gelora Kange, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i učešće Aleksandra Kataija pod ogromnim znakom pitanja.

Crvena zvezda i Hofenhajm do sada se nikada nisu sastajali, a srpski šampion je tokom istorije četiri puta slavio u Nemačkoj.

Prvi put protiv Karl Cajs Jene, zatim dva puta u sezoni kada su bili prvaci Evrope - protiv Dinama iz Drezdena i antologijskom meču sa minhenskim Bajernom, na kraju u duelu sa Kelnom, u grupnoj fazi Lige Evrope 2017. godine.

Sjajna vest za navijače kluba sa Marakane je da će dve televizije prenositi meč sa "PreZiro arene", slika će se emitovati na TV Arena sport i na RTS-u.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.