Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2020, 18:17

Nova šansa: Jović od starta protiv Šahtjora

Odlična prilika za srpskog napadača da stigne do prvog gola u Ligi šampiona

Nova prilika ukazala se Luki Joviću. Trener Reala Zinedin Zidan odlučio se da srpskog napadača za meč prvog kola grupne faze Lige šampiona sa Šahtjorom uvrsti u startnu postavu, i to umesto Karima Benzeme, što od početka sezone nije bio slučaj.

Jović je u dosadašnjem delu sezone odigrao tri utakmice u La Ligi, od kojih dve od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << starta, obe u tandemu sa Francuzem, ali se još uvek nije upisao u strelce. Ipak, francuski stručnjak je odlučio da mu još jednom ukaže poverenje.

Protiv Šahtjora će imati odličnu priliku da “otvori račun” u Ligi šampiona, pošto na prethodnih šest mečeva u elitnom evropskom takmičenju, što u Realu, što u Benfiki, nije pogađao nijednom. Ekipa iz Donjecka u Madrid stiže kao potpuni autsajder, bez čak sedmorice standardnih prvotimaca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

????✅ ¡Nuestro XI inicial ???? @FCShakhtar! @Liberbank | #RMUCL pic.twitter.com/cBiSTEcQga

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marka: Jović, Marselo i Militao nemaju kvalitet za Ligu šampiona

Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 11:21

Španska Marka, sasvim očekivano i logično, nije imala mnogo lepih reči za fudbalere Reala posle šokantnog poraza na početku nove sezone Lige šampiona. . Real je na svom terenu poražen od Šahtjora, koji je u Madrid došao bez desetorice fudbalera...Iako je čitava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.