Zvezda u velikim kadrovskim problemima pred Hofenhajm?!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 10:22

Zvezda u velikim kadrovskim problemima pred Hofenhajm?!

Zabvrinjavajuće informacije stižu uoči večerašnjeg susreta.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će od 21 čas protiv Hofenhajma na ''Rajn-Nekar Areni'' započeti takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sve se dešava četiri dana posle 163. večitog derbija koji je ostavio traga na Zvezdinim igračima, ali za očekivati je da oni koji večeras budu istrčali na teren budu i potpuno spremni za najveće napore.

Ono što je od početka jasno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to je da trener Dejan Stanković kao i na derbiju, neće moći da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu zbog koronavirusa, i na Ričmonda Boaćija zbog povrede. Međutim, ''Informer'' je jutros otkrio da crveno-beli imaju još potencijalnih problema.

Prema njihovim saznanjima, veliko je pitanje da li će Zvezdin najbolji igrač Aleksandar Katai moći da nastupi od prvog minuta, a neizvesni su i Ben, Gavrić i Gobeljić!?

Razlog su lakše povrede, pa se postavlja pitanje kako će izgledati Zvezdin sastav večeras?

U najgorem slučaju, ako niko od pomenutih ne bude spreman, Zvezda bi mogla da nastupi u sastavu:

Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Petrović - Spiridonović, Nikolić, Vukanović - Falćineli.

Ipak, verujemo da će do večeras situacija biti bolja i da bi Zvezdin sastav mogao da liči na onaj iz derbija, eventualno uz par korekcija.

Na primer, ovako:

Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Nikolić - Gavrić (Spiridonović), Ben, Katai - Falćineli.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Crvena zvezda: bogata prošlost, trener s velikim imenom

Izvor: Deutsche Welle, 22.Okt.2020

Da li je slavna prošlost prokletstvo ili blagoslov za Crvenu zvezdu, pitaju se nemački novinari uoči večerašnje utakmice šampiona Srbije i Hofenhajma. Posebno ih interesuje – trener Dejan Stanković.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.