Žuan Žezus: Čast je nositi Stankovićevu „peticu“

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuan Žezus: Čast je nositi Stankovićevu „peticu“

Dejan Stanković je ostavio veliki trag u Interu. Bivši kapiten Srbije je osvojio sve što se moglo osvojiti - pet puta je bio šampion Serije A, četiri puta je osvojio Kup Italije, isto toliko puta Superkup ove zemlje, a svakako najvažnije - Ligu šampiona i klupsko prvenstvo sveta.

I nije čudo što je među mlađim igračima Neroazura bio jedan od omiljenih igrača. Žuan Žezus je juče putem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Instagrama čestitao Stankoviću 36. rođendan uz posebnu poruku:

“Danas je Zmaju rođendan. Meni će uvek biti čast da nosim broj na dresu koji je ispisao istoriju Intera. Ne možeš ni da zamisliš koliko te poštujem i kao igrača i kao čoveka. Deki, sređan rođendan”, napisao je Žezus.        

Stanković je krenuo stopama fudbalskog oca Siniše Mihajlovića i trenutno radi kao asistent treneru Udinezea Andreji Stramaćoniju.

(FOTO: Via Instagram)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.