Žreb za LŠ: Čelsi - Junajted, Real - Totenhem, Barsa - Šahtjor, Inter - Šalke!

Izvor: Blic, 18.Mar.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za LŠ: Čelsi - Junajted, Real - Totenhem, Barsa - Šahtjor, Inter - Šalke!

U Nionu je u podne održan žreb za završnicu Lige šampiona, a osam timova saznalo je koji put moraju da pređu ne bi li ostvarili san i podigli pehar namenjen prvaku Evrope. Engleski derbi obeležiće četvrtfinale, jer se sastaju Čelsi i Mančester junajted, prvak Premijer lige i aktuelni lider u šampionatu.

Povlašćenih na žrebu nije bilo, a odmah po određivanju parova četrvrtfinala koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na programu 5. i 6. aprila, odnosno 12. i 13. aprila kada se igraju revanši, žrebano je i ko će se "ukrstiti" u polufinalu.

U polufinalu će igrati pobednici sledećih mečeva:

Inter/Šalke - Čelsi/Mančester Junajted

Real/Totenhem - Barselona/Šahtjor

Polufinalni mečevi Lige šampiona igraju se 26./27. aprila i 3./4. maja, a veliko finale zakazano je za subotu 28. maj na Vembliju sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

Srpski fudbal imaće tri predstavnika u završnici Lige šampiona, i to kapitena "orlova" Dejana Stankovića kao igrača Intera, Nemanju Vidića kao kapitena Mančester junajteda i Branislava Ivanovića, defanzivca Čelsija. Nažalost, zbog duela Junajteda i Čelsija, jedan će sigurno ostati bez polufinala, a kako pobednik tog duela ide na boljeg iz dvomeča Inter - Šahtjor, u najboljem slučaju u finalu će igrati jedan reprezentativac Srbije.

Polufinale bi moglo da donese ljubiteljima fudbala dva nova duela Reala i Barse, koji će se i bez toga sigurno dva puta sastati ovog proleća, jednom u prvenstvu a jednom u Kupu Kralja.

Uskoro opširnije!

Povezane vesti: Real prekinuo prokletstvo, Čelsi bez golova do četvrtfinala Mesi: Ne želim susret sa Realom u četvrtfinalu LŠ Vilkins: Murinjo čeka Fergusonovu penziju da preuzme Junajted Ozil: Svi znaju da Van Persi nije trebalo da bude isključen Bejl: Ne plašimo se Barselone

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.