ZNAO BI KAKO SE ZOVEM... Nesuđeni reprezentativac pecnuo Piksija - Posle pobede nad Zvezdom, Ugrinić govorio o Stojkoviću i Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 09:25

"ZNAO BI KAKO SE ZOVEM..." Nesuđeni reprezentativac pecnuo Piksija - Posle pobede nad Zvezdom, Ugrinić govorio o Stojkoviću i Srbiji

Otkrio pozadinu priče.

Fudbaler Jang Bojsa, Filip Ugrinić govorio je za srpske medije posle pobede nad Crvenom zvezdom u petom kolu Lige šampiona.

Jangeri su trijumfom obezbedili 1/16 finala Lige Evrope, a ujedno i eliminisali crveno-bele.

- Lep je osećaj. Važna utakmica, malo mi je žao što nismo prošli i jedni i drugi. Moram da kažem da su navijači Crvene zvezde sjajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << atmosferu pravili. Želim im sve najbolje za budućnost - rekao je Ugrinić.

Ugrinić je posle meča u Beogradu istakao da još nije odlučio da li će igrati za Srbiju ili Švajcarsku, ali je ubrzo nakon toga prelomio da ne nosi dres Orlova.

Nakon duela u Bernu je istakao zašto je doneo takvu odluku prilikom čega se dotakao i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Pa, na kraju, malo su pričali ljudi iz Švajcarske sa mnom. Nije istina da je Srbija bila nekoliko meseci u kontaktu sa mnom, već su se javili dve nedelje pre nego što je trebalo da se objavi spisak. Neću ništa da kažem, nije bilo ništa protiv Srbije, nego za Švajcarsku sam se odlučio... Vidite sami, da su oni bili u kontaktu sa mnom, selektor bi znao kako se ja zovem - zaključio je Ugrinić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KAD NE ISKORISTIŠ ŠANSE" Trener Jang Bojsa ukratko opisao meč protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Tim iz Berna obezbedio mesto u 1/16 finala Lige Evrope...Trener Jang Bojsa, Rafael Viki u razgovoru za TV Arena sport izneo je utiske posle meča sa Crvenom zvezdom...Švajcarci su slavili u Bernu (2:0) i eliminisali srpski tim iz Evrope...- Veoma sam srećan i ponosan na svoj tim. Znali smo da će biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.