KAD NE ISKORISTIŠ ŠANSE Trener Jang Bojsa ukratko opisao meč protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 09:55

"KAD NE ISKORISTIŠ ŠANSE" Trener Jang Bojsa ukratko opisao meč protiv Zvezde

Tim iz Berna obezbedio mesto u 1/16 finala Lige Evrope.

Trener Jang Bojsa, Rafael Viki u razgovoru za TV Arena sport izneo je utiske posle meča sa Crvenom zvezdom.

Švajcarci su slavili u Bernu (2:0) i eliminisali srpski tim iz Evrope.

- Veoma sam srećan i ponosan na svoj tim. Znali smo da će biti teška utakmica, Zvezda je dobar tim što su i pokazali na ovom meču. Na početku utakmice je protivnik imao dosta prilika, ali posle smo i jedni i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi pretili. Ipak, kada ne iskoristiš šanse protivnik to uradi. Na kraju dana mi smo srećniji - rekao je Viki.

Zvezda je ovim porazom ostala bez šanse za evropsko proleće, pa će 13. decembra dočekati Mančester siti u utakmici bez rezultatskom značaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Tinja nada, borićemo se"

Izvor: B92, 29.Nov.2023

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je, uoči meč protiv Vest Hema, da će se njegova ekipa dokle god ima šanse boriti za treće mesto u grupi Lige Evropa...Fudbaleri TSC-a dočekuju u četvrtak ekipu Vest Hema, u utakmici petog kola Grupe A Lige Evropa..."Tinja nada, nadamo se i dokle god...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.