ZAVRŠNI PREGOVORI U TOKU: Iliev i Vazura otišli u Španiju po trenera za Ligu šampiona! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI PREGOVORI U TOKU: Iliev i Vazura otišli u Španiju po trenera za Ligu šampiona! (FOTO)

Direktori Iliev i Vazura pokušaće da sklope aranžman sa stručnjakom koji je 2007. godine sedeo na klupi crno-belih.

Nekadašnji strateg četiri španska kluba, a i Partizana, Miroslav Đukić je najbliži tome da uprazni mesto koje je nastalo odlaskom Marka Nikolića u Videoton.
Đukić je samo šest meseci predvodio Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u 2007. godini, ali postoje šanse da posle jedne decenije nekadašnji štoper Deportiva ponovo sedne na klupu šampiona Srbije.
Čim se povukao Marko Nikolić, kako je HotSport prvi najavio na užoj listi čelnika se našao stručnjak koji je nedavno napustio Emirate i ekipu Al Šabab.
Delegacija Partizana danas treba da otputuje u Španiju i sutra počne završne pregovore, a cilj direktora Ilieva i Vazure je da postignu sporazum sa renomiranim stručnjakom. Rival im je izgleda i Olimpijakos, ali u Atini odugovlače sa ‘ustoličenjem’ za sportskog direktora Darka Kovačevića, što bi crno-belima moglo da ide na ruku.
U najavi za novi posao bivši srpski golgeter se opredelio za saigrača iz reprezentacije Jugoslavije. Ipak, Đukić je i dalje slobodan i u Valensiji treba da se susretne sa ljudima iz Humske i sasluša njihove planove vezane za strategiju pre sveg pokušaja plasmana u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.
Postoji obostrani interes, ali rasplet sledi posle vikenda i nije tajna da su već kontaktirani Ilija Stolica i Vladimir Ivić, koji verovatno napušta PAOK.

The post ZAVRŠNI PREGOVORI U TOKU: Iliev i Vazura otišli u Španiju po trenera za Ligu šampiona! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan otputovao u Španiju po trenera!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017

Kada je muka, ajde Đuka!..Fudbalski klub Partizan intezivno radi na pronalasku novog trenera, a prema pisanjima Monda, sportski direktor Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura otputovali su u Španiju na pregovore sa Miroslavom Đukićem...Nakon što je Marko Nikolić iznenada odlučio da napusti...

Nastavak na Sportske.net...

ZADNJE STRANE DNEVNIH NOVINA: Prelistavanje sportske štampe za 3. jun

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2017, 08:30

Dan pred nama obeležila je priča o novim trenerskim opcijama u Crvenoj zvezdi i Partizanu...Šampionski Partizan je uzdrman odlaskom Marka Nikolića u Videoton, Miroslav Đukić figurira kao glavna opcija, dok su Večerne novosti sačekale Vladana Milojevića, najozbiljnijeg kandidata za užarenu klupu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.