ZA NEVERICU - Svet u čudu posle ovog Halandovog sprinta! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU - Svet u čudu posle ovog Halandovog sprinta! (video)

Ovaj momak ne prestaje da oduševljava, ne samo serijom golova.

Gde je stao u Salcburgu, Erling Haland nastavlja i u Dortmundu, a njegov učinak je iz meča u meč sve impresivniji.

Od početka sezone u pomenuta dva kluba Haland je na 29 mečeva postigao 39 golova, od toga 10 golova u Ligi šampiona na sedam nastupa!

Seriju je nastavio večeras protiv PSŽ-a u prvom meču osmine finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona, postigao je oba gola u pobedi njegovog tima rezultatom 2:1, ali nije samo golovima oduševio.

Sprint koji je izveo u 14. minutu bio je bukvalno za nevericu i pitanje da li je ovaj momak ''sa druge planete''.

Najpre je intervenisao ispred svog gola posle kornera PSŽ-a, a onda povukao kontru, i to na takav način da su mnogi ostali bez teksta gledajući kako ''kao munja'' prelazi na protivničku polovinu.

Već je izračunato da je za 6.64 sekunde pretrčao 60 metara u toj akciji, a zanimljivo je da je svetski rekord na 60 metara 6.34 sekunde, što je istrčao Kris Kolmen.





"Oooooh, je li to moguće, šta radi ovaj čovek", uzviknuo je komentator Skaj sporta gledajući Halandov trk.

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HALAND KAO BOLT: Norvežanin pretrčao 60 m za 6,64 sekunde (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Feb.2020

Napadač Borusije Dortmund Erling Haland demonstrirao je neverovatne trkačke sposobnosti u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv  PSŽ.

Nastavak na Kurir...

Vunderkind iz Norveške i njegov het-trik het-trikova! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Da se podsetimo njegove istorijske partije...Erling Haland je pravo otkrovenje ove sezone, ovaj 19-godišnji fudbaler iz Norveške igra neverovatan fudbal...Počeo je u Salcburgu, gde je nemilice tresao mreže u tamošnjoj Bundesligi, ali i Ligi šampiona, nastavio je od početka 2020. godine u Borusiji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.