Viljaš-Boaš: Bejl ostaje u klub iako ne izborimo LŠ

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljaš-Boaš: Bejl ostaje u klub iako ne izborimo LŠ

Menadžer Totenhema Andre Viljas-Boaš rekao je da će Geret Bejl ostati u klubu iako ekipa sa Vajt Hart Lejna ne obezbedi plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.
(FOTO: AP)
On će ostati, bez obzira da li Totenhem izbori kvalifikacije za Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << . To je u ovom trenutku nemoguće predvideti, ali dobio sam potvrdu iz kluba. Moramo da idemo dalje i zadržimo najbolje igrače, a samim tim i Bejla – rekao je Viljaš-Boaš za engleske medije.
Bejl ima fantastičnu sezonu iza sebe, za Totenhem je odigrao 40 utakmica i postigao 24 gola u svim takmičenjima.
Reprezentativac Velsa je juče dobio priznanje engleske Fudbalske asocijacije novinara za najboljeg igrača godine u Premijer ligi.
Bejl je prethodno proglašen za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača u Engleskoj u izboru Udruženja fudbalskih profesionalaca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.