VEZISTA NAPUŠTA ZVEZDU: Pregovori započeti, uskoro potpisuje za klub iz Serije A?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 09:48

VEZISTA NAPUŠTA ZVEZDU: Pregovori započeti, uskoro potpisuje za klub iz Serije A?

Prave konkurentan tim.

Fudbaler crveno-belih Miloš Vulić (23) blizu je odluke da nastavi karijeru na Čizmi.

Krotone se vratio u Seriju A u tek završenoj sezoni posle dve godine pauze. Tim sa samog juga Italije ne želi da bude epizodista u najjačoj italijanskoj ligi i krenuli su već sa stvaranjem ekipe koja će imati za cilj opstanak.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Kako javlja poznati novinar Đanluka Di Marcio, pregovori su započeli i uskoro bi se mogao očekivati zvaničan prelazak Zvezdinog fudbalera u redove italijanskog tima.

Vulić je u prva dva kola LingLong Super lige već postigao jedan pogodak protiv Novog Pazara koji je proglašen za najbolji gol kola.

Pored Crvene zvezde Miloš Vulić nosio je i dres kruševačkog Napretka iz kog je na Marakanu došao 2018. godine.

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar titana: Real bez Ramosa, Brujne plaši Kraljeviće

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020

Kapiten Madriđana, duša tima, ne može da pomogne saigračima u Mančesteru. Oporavio se Eden Azar, Bejl van tima. Građana i dalje bez Serhija Kun Aguero, dok je Benžamin Mendi suspendovan..Konačno, nastavlja se Liga šampiona posle pauze od skoro pet meseci. Doduše, u skraćenom obliku, sa četvrtifinalnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Biće još pojačanja! Ova dva majstora su velike želje Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020

Trener crveno-belih jasan uoči meča sa Mačvom...Crvenu zvezdu očekuje meč trećeg kola Supelrige Srbije sa Mačvom i prvo gostovanje u novoj sezoni (nedelja, 18.30). Međutim, sve navijače crveno-belih u ovom trenutku mnogo više zanima da li će na “Marakanu” stići Federika Makeda i Branislav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.