STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Biće još pojačanja! Ova dva majstora su velike želje Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 18:26

STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Biće još pojačanja! Ova dva majstora su velike želje Zvezde

Trener crveno-belih jasan uoči meča sa Mačvom.

Crvenu zvezdu očekuje meč trećeg kola Supelrige Srbije sa Mačvom i prvo gostovanje u novoj sezoni (nedelja, 18.30). Međutim, sve navijače crveno-belih u ovom trenutku mnogo više zanima da li će na “Marakanu” stići Federika Makeda i Branislav Ivanović, koji su na listi želja prvaka Srbije.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Prvo je tema bio italijanski napadač.

- Pročitao sam i ja u novinama vest za Makedu. Stalno sam u kontaktu sa čelnicima kluba, ako se nešto bude desilo znaću prvi. Stvarno klub radi fenomenalan posao, tu mislim na direktora Terzu zajedno sa Mitom. Mnogo smo pričali u poslednjih mesec dana, oni znaju moj mozaik i kako želimo da izgledamo. Biće još pojačanja, to znajte. Eto, nešto sam vam otkrio. Ali neću o imenima - rekao je Stanković.

O Banetu Ivanoviću samo kratko.

- Bane je legenda, njemu su vrata otvorena. Znam šta je želja, ne znam šta je realnost – jasan je Stanković.

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.