VERA I NADA: Pelegrini smatra da Siti može da osvoji LŠ!

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERA I NADA: Pelegrini smatra da Siti može da osvoji LŠ!

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je kako veruje da njegov tim može da osvoji Ligu šampiona ove sezone, uprkos nezavidnoj poziciji u E grupi.

Aktuelni engleski prvak osvojio je iz tri utakmice samo dva boda, nema pobedu i za vodećim Bajernom iz Minhena zaostaje sedam, a za drugoplasiranom Romom dva boda uoči dvoboja sa fenjerašem, moskovskim CSKA.
Susret između Mančester Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i CSKA igra se u sredu u 20.45 na “Etihadu”, a istom terminu se sastaju Bajern Minhen i Roma.
- Nemamo više nikakvog prostora za greške. Predstojeći meč je veoma važan, moramo da ga dobijemo, jer je naš cilj osvajanje Lige šampiona. Mislim da smo u stanju to da uradimo, jer imamo dobar tim – izjavio je Pelegrini.
Čileanski stručnjak ocenio je da duel sa Moskovljanima nije ‘biti ili ne biti’, ali je naglasio da je svakako izuzetno bitan.
‘Građani’ će u sredu igrati oslabljeni,  bez povređenih Davida Silve, Aleksandra Kolarova i Frenka Lamparda.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.