Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKE PROMENE: Real Madrid nije u prvom šeširu Lige šampiona!

Fudbalski klub Real Madrid, i dalje aktuelni prvak Evrope, neće se naći među osam nosioca grupa za narednu sezonu u Ligi šampiona.  

Odlukom UEFA da se ponovo promeni sistem takmičenja, u prvom šeširu će biti nacionalni prvaci najjačih evropskih liga, a to su – Barselona, Čelsi, Bajern Minhen, Juventus, PSŽ, Benfika, PSV i Zenit. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Real će biti u drugom šeširu zajedno sa gradskim rivalom Atletikom, Arsenalom, Mančester junajtedom i Portom.  
Gledajući iz ovog ugla, Liga šampiona bi naredne sezone mogla da bude znatno zanimljivija u grupnoj fazi takmičenja, ali ne treba zaboraviti da se klubovi iz istih zemalja ne mogu naći u istoj grupi. 
Podsetimo, finale ovogodišnje Lige šampiona na programu je 6. juna u Berlinu, a sastaju se Barselona i Juventus.
The post VELIKE PROMENE: Real Madrid nije u prvom šeširu Lige šampiona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje - Klop na pregovorima u Turskoj!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2015

Prema informacijama turskih medija Jirgen Klop bi mogao uskoro da potpiše ugovor sa turskim Fenerbahčeom...Definitivno je da Jirgen Klop neće naredne sezone biti na klupi Borusije iz Dortmunda, a svi su odavno već počeli sa nagađanjima gde će nemački stručnjak nastaviti karijeru...Pominjao se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.