Ubedljiv poraz odbojkaša Vojvodine od Šomona

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2018, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz odbojkaša Vojvodine od Šomona

Odbojkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Šomonu sa 3:0 u setovima, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pred Novosađanima će biti težak zadatak u revanš meču na Spensu, s obzirom na to da će morati dobro da se namuče kako bi uopšte dobili priliku da se za prolazak u grupnu fazu Lige šampiona bore u "zlatnom setu".

Ovo je bilo veče razigrane "legije stranaca" francuskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tima koji su "tukli" "crveno-belo" u tri seta sa rezultatom 25:22, 25:16 i 25:23. Šomon je od starta igrao konkretnije od prvaka Srbije, koji je čekao svoju priliku za preokret, što domaćin nije dozvolio.

Iako su u prvom setu uspeli da se primaknu protivniku na poen razlike, pri rezultatu 21:20, izabranici Duška Nikolića ipak nisu održali koncentraciju, te su svojim greškama praktično prepustili set Šomonu. Već u narednom setu domaćin je krenuo silovito, napravili su odmah razliku od sedam poena, pa igračima Šomona nije bilo teško da drugi set privedu kraju u svoju korist rezultatom 25:16.

Najozbiljniji otpor odbojkaši Vojvodine su pružili u trećem setu, kada je umesto Vieckog na mesto korektora ušao Kujundžić. Igrao se poen za poenom, ali su na kraju ipak domaćini uspeli da slome otpor Vojvodine i da osvajanjem trećeg seta sa 25:23 donesu slavlje svojim navijačima.

Revanš utakmica u Novom Sadu igra se u utorak, 13. novembra, na Spensu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.