U sredu nije Liga šampiona, ali Zvezdi treba podrška

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu nije Liga šampiona, ali Zvezdi treba podrška

Ekipa Vladana Milojevića u sredu igra odloženu utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije igrane su 24. oktobra, ali je duel Crvena zvezda - TSC odložen zbog obaveza crveno-belih u Ligi šampiona.

Odloženi susret osmine finala nacionalnog kupa biće odigran u sredu, a domaćin je danas saopštio da će se karte za ovaj meč naći u prodaji od utorka, 20. novembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ulaznice za utakmicu Crvena zvezda - TSC Bačka Topola prodavaće se u utorak na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 11 do 16 časova, a na dan meča blagajne će raditi od 10 do 15 časova.

Cene karata iznose 300 (sever) i 500 (zapad) dinara. Ulaznice za istočnu tribinu neće biti puštene u prodaju zbog radova na postavljanju novih kapija.

Utakmica 1/8 finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i drugoligaša iz Bačke Topole igra se u sredu od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda za kup utakmicu zatvara istočnu tribinu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2018

Reprezentativna pauza za fudbalere Crvene zvezde završava se u sredu, 21. novembra, kada će na svom stadionu „Rajko Mitić“ u okviru osmine finala Kupa Srbije ugostiti TSC iz Bačke Topole. Zbog Svetog Aranđela duel će početi u 15 časova. Crvena zvezda je obavestila navijače da za susret protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.