Totenhem je Liga šampiona, Arsenal ima poslednju šansu

Izvor: Mondo, 12.Maj.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem je Liga šampiona, Arsenal ima poslednju šansu

London će imati dva, a možda i tri predstavnika u najjačem takmičenju.

Totenhem, finalista Lige šampiona, putovaće krajem maja na madridski meč za titulu prvaka Evrope sa već obezbeđenom kartom za najjače takmičenje u sezoni 2019/20!

Ekipa Maurisija Poketina odigrala je nerešeno protiv Evertona u poslednjem kolu Premijer lige (2:2) i definitivno zauzela četvrto mesto na tabeli, koje sigurno vodi u Ligu šampiona naredne takmičarske godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Petoplasirani Arsenal imao je ove nedelje teško dostižan zadatak da sačeka pobedu Evertona na Vajt hart lejnu, a da uz to pobedi Barnli sa još osam golova razlike. Na kraju je bilo konačnih 2:1 za "tobdžije", koje će u finalu Lige Evrope 29. maja u Bakuu imati poslednju šansu da se trijumfom domogne Lige šampiona.

Ako Čelsi bude pobedio u tom finalu, Engleska NEĆE dobiti peto mesto, već će "pogurati" trećeplasiranog iz francuske Lige 1, koji neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već će direktno ući u grupnu fazu.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.