To su prave Tobdžije – Podolski i Remzi bombama razmontirali Galatasaraj, Mitrogol u finišu doneo bod Anderlehtu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To su prave Tobdžije – Podolski i Remzi bombama razmontirali Galatasaraj, Mitrogol u finišu doneo bod Anderlehtu (VIDEO)

Srpski napadač propustio odličnu priliku pri rezultatu 0:0, Velšanin dvostruki strelac i asistent

U Grupi D je već bilo poznato ko će u Ligu šampiona, a ko u Ligu Evrope, ali izgleda da to nije rečeno fudbalerima Arsenala pošto su za samo pola sata baražnom paljbom uništili Galatasaraj. Fudbaleri Tobdžija su pokazali da im nadimak kluba u potpunosti odgovara te su sa dve bombe uzdrmali Istanbul – 0:3.

Arsen Venger je prilično izmešao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipu, pružio šansu igračima koji uglavnom nisu imali veliku minutažu, a to mu se i te kako isplatilo. Lukas Podolski je već u trećem minutu zatresao mrežu, Aron Remzi se prošetao kroz odbranu turske ekipe, odigrao na levu stranu, a Poljak je primio loptu i onda je zakucao iznad Bolata! Poslao je pravu poruku Francuzu pošto je ovo njegov četvrti na isto toliko mečeva Lige šampiona u kojima je bio starter.

Velšanin je onda preuzeo konce u svoje ruke i osam minuta kasnije zatresao mrežu preciznim udarcem posle prodora Aleksa Okslejda Čemberlena.

Vezista Tobdžija je želeo da pokaže da i on zaslužuje da nosi dres tima sa ovakvim nadimkom, te je u 29. minutu uhvatio poluvolej posle kornera i sa oko 30 metara uputio nezaustavljivi udarac. Remzi se specijalizovao za turske ekipe pošto je ovo bio njegov peti gol u šest utakmica sa timovima iz ove zemlje.

Vesli Snajder je tek u 89. minutu sačuvao čast domaće ekipe fantastičnim golom iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog, ali je Podolski bio neumoran i ipak ostavio razliku na tri gola pogotkom u sudijskoj nadoknadi posle kombinacije s Kempbelom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.