To se čekalo, Deki Stanković u Top 4 Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 18:16

To se čekalo, Deki Stanković u Top 4 Lige šampiona! (video)

Juče Dejo, sad i Deki!

Preneli smo i juče, Frans fudbal je pokrenuo izbor 50 najlepših golova u istoriji Lige šampiona, a izbor ulazi u samo završnicu, i onaj najzanimljiviji deo.

Juče je bila objavljena lista od osmog do 50. mesta, a nekadašnji as Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Milana Dejan Savićević je na toj listi zauzeo 14. mesto, zahvaljujući pogotku u dresu ''Rosonera'' u finalu Lige šampiona 1994. protiv Barselone.

Već danas je lista dodatno popunjena od sedmog do trećeg mesta, a ono što je izazvalo našu najveću pažnju jeste ime Dejana Stankovića na visokoj, četvrtoj poziciji!

Pogađate, aktuelni trener Crvene zvezde se tu našao zahvaljujući spektakularnom golu sa pola terena u dresu Intera protiv Šalkea 2011. godine.

Ispred njega je na trećem mestu Kristijano Ronaldo, odnosno njegove ''makazice'' u dresu Reala protiv Juventusa, a još očekujemo da ''Frans fudbal'' objavi koji golovi zauzimaju prva dva mesta.

U svakom slučaju, čestitke Dejanu Stankoviću na ovom visokom plasmanu.

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Milan Stanković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.